La Mobilitat centra el debat durant la 5ª reunió del Grup Local URBACT

El 28 de gener va tenir lloc una nova reunió (telemàtica) del Grup Local del projecte.

En aquesta ocasió, i seguint el calendari aprovat en el Full de Ruta del projecte, la reunió va tractar sobre la mobilitat i la connectivitat al voltant de la zona del Puig dels Jueus i dels equipaments sanitaris.

Es van debatre els principals problemes derivats de la mobilitat, i es van abordar possibles solucions per a incorporar-les en el futur Pla d’Acció de la zona.

Us dies abans de la reunió es va distribuir entre els membres del Grup Local una enquesta per a valorar diferents qüestions:

També es van valorar les possibles alternatives per a millorar l’accés als equipaments sanitaris, i reduir el trànsit a la Ronda Camprodón:

I es van valorar propostes relacionades amb la mobilitat i els accessos al parc:

En aquesta ocasió es va comptar amb dos convidats experts a la reunió. D’una banda, l’arquitecta urbanista Núria Oliver, que va explicar els antecedents urbanístics de tota la zona, així com els reptes que es van afrontar durant la redacció del POUM.

D’altra banda, durant l’activitat posterior en grups reduïts, que va servir per a debatre les possibles alternatives, es va incorporar l’expert en mobilitat Màrius Navazo, que va aportar el seu punt de vista extern al debat.

Com a conclusió de la reunió, cada grup va acordar aquelles mesures que es consideraven imprescindibles d’aplicar, i es van identificar aquelles altres que resten pendents d’un debat posterior, un cop analitzats la resta d’aspectes a tenir en compte, i que seran objectes de les reunions temàtiques d’aquest primer semestre de 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.