Nova Reunió del Grup Local i 1ª reunió temàtica del grup ‘landscape&greening’

El passat 19 de novembre va tenir lloc una nova reunió del Grup Local del projecte URBACT. En aquesta ocasió, la reunió va servir com a preparació de la reunió temàtica transnacional dels dies 25 i 26 de novembre, i també va servir per a consensuar les temàtiques de les properes reunions i el ‘full de ruta’ per al proper any.

Imatges de la 4a reunió del Grup Local URBACT – 19 de novembre

Dins de la xarxa ‘Healthy Cities’, formada per 9 ciutats d’arreu d’Europa, s’han organitzat uns grups temàtics per a tractar específicament sobre temes més concrets. La ciutat de Vic forma part del grup temàtic ‘landscape&greening’ (paisatge i verd) juntament amb les ciutats de Pärnu (EE) i Alphen aan den Rijn (NL).

Les tres ciutats d’aquest grup temàtic comparteixen el fet que estan centrant els seus plans d’acció en temes relacionats amb les zones verdes de la ciutat.

Els altres dos grups temàtics de la xarxa són ‘mobility&connectivity’, format per les ciutats de Bradford (UK), Farkadona (GR) i la Planning Authority de Malta; i el grup temàtic ‘lifestyle’, format per Loulé (PT), Anyksciai (LT) i Falerna (IT).

Durant els dies 25 i 26 de novembre va tenir lloc la primera reunió temàtica simultània dels tres grups. Cada grup es va trobar per separat, per a tractar sobre els temes específics, i el segon dia, es van posar en comú les conclusions derivades de les tres reunions.

En aquesta reunió temàtica transnacional també hi van poder participar representants dels Grups Locals de les diferents ciutats.

El projecte URBACT alterna les reunions a nivell local amb les reunions a nivell transnacional amb la resta de ciutats de la xarxa, com a metodologia per a treballar en el Pla d’Acció propi de cada ciutat.

Es tracta d’avançar en les propostes a nivell local, utilitzant els coneixements que aporta l’intercanvi transnacional.

Imatges de la 1ª reunió temàtica ‘landscape&greening’ 25-26 de novembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.